27.11.08

4o Girl Geek Dinners

Το 4ο Girl Geek Dinners event έγινε και απόψε αφορμή να γεμίσει ασφυκτικά το NIXON στον Κεραμικό. Για 4η φορά η εκδήλωση ψηφιακών καινοτομιών, ανθρώπινων τεχνολογικών εμπειριών και extreme networking, έφερε κοντά νέους ανθρώπους, που αγαπούν τις νέες τεχνολογίες και είναι γεμάτοι ιδέες και φιλοδοξίες.
Πρώτα απ' όλα, η Μαριάντζελα Λέστου μας παρουσίασε τη μοναδική ιδέα της, που πια της έχει δώσει domain και bandwidth, το look4studies.com, και μας έκανε να τη θαυμάσουμε, για το πάθος της αλλά και για τον επαγγελματισμό της.
Στη συνέχεια ο Αποστόλης Αϊβαλής, με το θέμα του "Unsuccess stories of startups" μας αποκάλυψε με ποιους τρόπους κάθε ιδέα, όσο σπουδαία κι αν είναι, μπορεί να καταλήξει σαν τον καημένο Kenny του South Park :-p. Οι εμπειρίες του Αποστόλη μας έκαναν να καταλάβουμε πως ακόμα και οι πιο λαμπρές ιδέες, χωρίς business plan μπορούν να αποτύχουν παταγωδώς.
Τέλος -με μεγάλη έκπληξη- το μικρόφωνο των ομιλητών πέρασε από τα χέρια όλων μας, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να πούμε εκτός από το πως μας λένε και τι κάνουμε, το τι ονειρευόμαστε και το τι περιμένουμε από το μέλλον.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ποτάκι και κουβέντα με την μεγάλη παρέα του Girl Geek Dinners -αν και ο αριθμός των αντρών μας εξέπληξε!

Κάθε φορά και καλύτερα, κάθε φορά και περισσότερες (να δούμε στο τέλος που θα μας βάζουν, :-D) κι όλοι μαζί παρέα για το πιο φιλόδοξο μέλλον, που ακόμα και η ίδια η τεχνολογία δεν μπορεί να υπολογίσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά κυρίως στη Δέσποινα, τη «μαμά» του ελληνικού Girl Geek Dinners.

1 comment: